Saturday, July 12, 2008

dah kuar dah...


tomorow.....dah bebulan dah 'tomorrow'nye...
kami pun dah quite big..almaklum la baka besauu..
Hari ni, kami dah minum susu...susu ibu...banyak khasiat!
MasterG pegang badan ibu pada kedudukan yg betul & kami berebut2 'isap' susu ibu...
Kami anak2 'sulong'..sbb tu MasterG kena 'tunjuk cara' kat ibu camne nak nyusukan kami... Maybe next time ibu dah biase...

4 comments:

azian9100 said...

Uik.. menarik jugak kan.. macamana nak ajar mummy rabbit tu susukan anaknya ngan betul.. Dan lagi Rabbit nie susukan anak baring cam kucing ke?? Banyak nya nak belajar.. kalau mummy tak pandai susukan anak Mati lah Baby tuu lapar...cam mana mummy rabbit susukan baby dia.. En. Mahathir... oh.. en. Mahathir

azian9100 said...

Ohh... lagi satu saya.. nak upah orang buat reban rabbit... cam mana reka bentuknya.. tengok yang En mahathir tunjuk tu macam practical aje.. so nak tiru lah nie.. boleh tunjuk lebih skit tak..

mahathir ayub said...

camnilah sy dan kawan sy adlah seorang OKU akan mengadakan kursus penternakan arnab dgn cara lebih mendlm n mengadakan lawatan khusus ke Rabbit Hutch sy di SG BULOH selangor.Tujuan utama sy mengadakan kursus ini adalah utk menarik minat orang melayu kita tentang industri penternakan arnab yg kian menyepi tapi sedangkan permintaan daging arnab telah melebihi daripada kuantiti...best tu.

mahathir ayub said...

oops! sori dah lebih seminggu x jengah blog...bz. sori pn. azian, gmbar ibu rabbit tgh susukan ank dia pun x smpt nk ambik. Insyaallah, nnt sy masukkan kat sini...